SALTATUS

GYIK

Kik jelentkezhetnek a SOCS csoportba?

Tulajdonképpen bárkit szeretettel várunk. A program könnyen tartható, és a szabályok által személyre szabott akkor is, ha elutazol, ha anyuka vagy, ha szoptatsz, ha nem szeretsz főzni, ha szétnyílt vagy nem nyílt a hasizmod stb... Nem kizáró okok a különböző ételérzékenységek sem, valamint a PCOS - PCO és IR. Az sem, ha közben bármilyen egyéb edzés programot végzel, sőt ez kifejezetten jó is. Szeretettel várjuk a vegetáriánusokat, húsevőket, vegánokat, válogatósokat. A szabályaink egyszerűek és hatékonyak, mindenki be tudja őket tartani.

Hogyan lehet jelentkezni?

Jelentkezni e-mailen lehetséges, vagy az arra kijelölt szöveg boxban, illetve közösségi felületeinken. Mivel a csoport pár órán belül betelik érdemes bekapcsolni az értesítés funkciókat.

Meddig tart egy SOCS csoport?

Általában 4 hétig.

Akkor is jelenezhetek, ha még nem dolgoztunk együtt?

Igen, viszont a SOCS-ban van egy különlegesség, hogy a már bekerült vendégek minden esetben előnyt élveznek. Ők tovább folytathatják a programt akár 4-5-10-12 csoporton keresztül, vagy ameddig szeretnék és nem érik el a céljaikat. Ez azt jelenti, ha velük betelik a 25-30 férőhely nem fogadunk új vendéget!

Mit jelent és, hogy kell elképzelni a napi kontrollt, számonkérést?

A program lényege, és lelke, az általam vezetett egyedülálló kontroll, aminek lényege, hogy naponta mindenkinek végig ellenőrzöm a napját. Mit evett, hogyan mozgott, megcsinálta -e a napi feladatot stb... Ezért is van az, hogy a SOCS limitált létszámban működik. A rendszer által mindenkivel tudok egyénileg minőségi munkát végezni. Szeretem a precíz és hatékony munkát, ahol van kihívás és fegyelem, ami biztonságot és garantált sikert nyújt.

Minél nagyobb a rend és a kiszámíthatóság, annál egyszerűbb dolgod van a szabályok betartásával. Jól szervezett munkában tudható, kinek mi a feladata, ki hol található, vannak biztos időpontok, amikor mindannyian "találkozunk", például egy közös posztban vagy online edzésen…

Az állandó ellenőrzés és számonkérés sokak számára kellemetlen vagy nyomasztó lehet, de ha jól alkalmazzák, rendkívül hatásos eszköz lehet a célok elérése és a személyes fejlődés elősegítése érdekében. Íme néhány ok, amiért ez a módszer működik:

 • A jó kontroll az, ami segíti a személyt, csoportot, tevékenységet az érvényesülés, a siker és eredményesség felé.
 • Az ellenőrzést végző személy képes objektíven megítélni a helyzeted, és értékes visszajelzést ad, ami elősegíti a fejlődésed. A konstruktív kritika pedig segít abban, hogy tanulj a hibáidból és folyamatosan fejlődj.
 • A rendszeres számonkérés fegyelemre szoktat, ami hosszú távon pozitív hatással van a munkamorálodra és az önkontrollodra.
 • A számonkérés arra ösztönöz, hogy ne csak a folyamatokra, hanem az eredményekre is összpontosíts, és így hatékonyabban dolgozz a céljaid elérése érdekében.

 • Az állandó ellenőrzés és számonkérés rendszerességet biztosít, ami segíthet fenntartani a folyamatos haladást és megakadályozza a visszaesést.

 • Az állandó számonkérés segít abban, hogy ne halogasd a teendőidet, és mindig a céljaidra összpontosíts. Egy külső személy segítségével jobban átláthatod a fejlődésedet, és felismerheted azokat a területeket, ahol javításra van szükség.

 • Tudva, hogy valaki rendszeresen leellenőrzi a haladásodat, motiváltabbá válhatsz, hogy időben és megfelelően elvégezd a feladataidat.

 • A szabályozás olyan dolog, aminek örülünk, mert tudjuk, érezzük, tapasztaljuk, hogy segít.

  Összességében az állandó ellenőrzés és számonkérés egy hatékony eszköz a személyes fejlődés és célok elérése szempontjából, ha megfelelően és támogató módon alkalmazzák. Az ilyen típusú rendszeresség és felelősségre vonás segíthet abban, hogy ne térj le az útról, és folyamatosan haladj előre.

Mi van akkor, ha nem szeretek, vagy nem ehetek sok ételt?

Semmi baj! A programnak egy olyan egyedi koncepciója van, hogy egységes lesz, de mégis egyedi mindenki számára. Ezt úgy kell elképzelni, hogy én különböző témákat, feladatokat, kihívásokat dolgozok fel.

Hogy értsd, reprezentálok egy példát:

Azt tudjuk, hogy a labdázás jó, igaz? Mindenkiben benne van a képesség, hogy labdázzon. Én tudom, hogy rengeteg labdajáték létezik és meg van a végzettségem és érzékem hozzá, hogy segítsek megkeresni mi az, ami a legélvezhetőbb az egyénnek. Megmutatom és megtanítom miben leszel te a legügyesebb.

Azt mondom, hogy az első hétre hozzon mindenki labdát, és ki próbálunk vele különböző fejlesztő játékot. Kikötésem lesz, hogy az a labda mekkora méretű legyen, de azt már mindenki maga dönti el, hogy az milyen színű és mintázatú.

Ezt kell valahogy elképzelni természetesen a táplálkozásra és a programra kivetítve.

Utazás, nyaralás idején is érdemes csatlakozni?

Igen, igen, igen ! A csoport ép erről szól, hogy ne teher legyen, hanem élvezet, feltöltődés. Nyilván utazás idején egyéni feladatokat, instrukciókat adunk pl.: kiváltható mozgás: sétával, úszással, stb... Belefér, vagyis bele kell, hogy férjen a lángos, a fagyi stb... Én azt gondolom hasznos, ha egy nyaralás idején is az ember nem tér vissza a régi rossz szokásaihoz, hanem valóban gyakorolja az életmódváltás örömét. Szuper érzés a vízparton napfelkeltében/ naplementében 20-30 percet mozogni, kipróbálni a helyi zöldségeket gyümölcsöket, halakat, húsokat. Körbejárni napi sétával, biciklivel a környéket, felfedezni a látnivalókat. Nézelődj, sétálj a parton, ragadd meg a lehetőséget a mozgásra a szabadban, lehet, hogy meseszép tájakat fedezel majd fel a SOCS által, amik életre szóló élményt adnak!

Mi van, ha szoptatok és szétnyílt a hasizmom?

A program kifejezetten segíti és támogatja a szoptatást. A szétnyílt hasizom regenerációjára külön hangsúlyt fektetünk. Ez annak is hasznos, aki még nem szült.

Szükség van speciális eszközökre és élelmiszerekre?

Nincs. Számomra mindig fontos volt, hogy ne legyenek rejtett költségek. Kifejezetten meghatározó, hogy ne vegyünk felesleges élelmiszereket, kiegészítőket. Próbáljunk meg minél egyszerűbben, és költséghatékonyan főzni. Szülőként és nőként vállaljunk felelősséget a gyerekek, a család és a barátok életmódjában. Mentsünk maradékot. Figyeljünk a körülöttünk levő természetre, és szó szerint abból próbáljunk meg táplálkozni. Egyszerűen.

Mi történik, ha nem tudom teljesíteni a feladatokat és összegyűlik a 9 "hiányzás" ?

Alapvetően kizárás jár, de nem fordult ilyen még elő. A program erősen rá világit arra a mondásra, hogy: "arra van időd, amire szeretnéd". A büntetés egyébként mindig egy egyéni önfejlesztő feladat. Ha valaki beteg lett vagy bármi közbe jött, nem tudta hogyan, vagy mit kéne csinálnia, csak ír nekem, és egyéni tanácsadás keretein belül mindig megoldjuk a dolgot. (Ilyen lehet a munka, nyaralás, betegség, sérülés, költözés stb...) Együtt mindenkivel összeraktuk a kihíváshoz való kirakóst, és végül őszintén és bátran kijelenthetem, hogy MINDENKI sikerrel és szeretettel zárja a csoportot.

Mi történik, ha nem tudok részt venni a heti két live edzésen? Baj, ha a program közben más mozgást is végzek?

Az edzések visszanézhetőek, így ezzel sosem szokott probléma lenni. Minden plusz mozgásnak kifejezetten örülünk és egy megfelelő helyen ezt gyűjtjük is "plusz aktivitásként". Ha valakinek túl sok az egyéni edzése kiváltani szoktunk.

Ha abbahagyom, nem fogok visszahízni?

A Saltatus nem egy rövid, meghatározott időszakban betartandó valami, hanem egy jól átgondolt megtervezett életmódváltás koncepciója. Ha sikerül elsajátítani a szemléletünket, akkor természetesen nem beszélhetünk abbahagyásról sem, hiszen a tanultak alapján tudjuk élni a mindennapjainkat. Ha azonban mégis visszatérnél a rossz szokásokhoz, mindig segítségedre lesz a program. Fontos tudatosítani, akkor leszünk sikeresek, ha a részletesen leírtaknak nem fordítunk hátat azután sem, amikor lejárt az adott programunk.

Mennyire sikeresek a SOCS programok?

A SOCS programot 2021.-ben hoztuk létre. Azóta rengeteg elégedett és sikeres vendéggel büszkélkedhetünk. Aprólékos munkával dolgozunk, limitált létszámban. A vendégek elindulhattak egy teljesen új úton, a kizárólag nőknek létrehozott életmód és táplálkozási programom segítségével. Tudásunkat és képzettségünket, valamint a szolgáltatásokat is folyamatosan bővítjük. Őszintén és büszkén merem mondani, hogy az eredményeink magukért beszélnek, amiket a referencia fülben is meg lehet tekinteni.

Össze tudnád foglalni röviden, mit tartalmaz a SOCS ?

A fő koncepció az, hogy mindenkinek kivitelezhető és élvezhető legyen bárhonnan is jött. A szabályaink által és az én segítségemmel pedig mindenki megkapja a személyre szabottságot. A határozott (de könnyen betartható) egyedi kontroll pedig segít, hogy mindenki biztosan végig csinálja a kihívást. A SOCS egy játéknak, kihívásnak lett megálmodva.

 • 4 hét közös munka - limitált 25-30 fő
 • Heti ötször 20-25 perces edzések (visszanézhető)
 • Egyedülálló napi kontroll, számonkérés, segítségnyújtás
 • Rengeteg recept (naponta min. 50 étel pörög a csoportban) az e-book pedig közel 40 receptet tartalmaz
 • Nagyon támogató és szuper közösség
 • Napi játékos feladatok és kihívás
 • Költséghatékony életmódváltás (nincsenek porok, kapszulák, kötelező termékek)
 • 60 oldalas e-book
 • Munkafüzet